ru
ua
Каталог

Набори на виписку з роддому осінь

Набори на виписку з роддому осінь

 

 Каталог товаров тут 

 

У цей особливий для молодих батьків день, коли вони забирають свого малюка додому, все повинно бути бездоганним. Важливо, щоб дитині було комфортно вперше вийти на вулицю й поглянути на цей світ, тому кращє буде купити набір на виписку осінь. В асортименті представлені моделі для хлопчиків і дівчаток, які припадуть до душі навіть самим вимогливим батькам.

 

В інтернет магазині KidsTime можно купити комплект на виписку для немовля розшитый паєтками та мереживнимиприкрасами. На вибір бюджетні моделі і варіанти серії еліт. Більшість виробів в Україні спеціально розроблені з можливістю момент виписки, але і на подальшого функціонального застосування. Конвертик можна розгорнути в ковдрочку для коляски або плед для ігор.

 

Наявні в нашому магазині демісезонні набори на виписку зроблені таким чином, щоб мати можливість покласти дитинку в колясочку. Це дає можливість експлуатувати конвертик і комбез для прогулянок НЕ переживаючи про комфорт і затишок вашого чада.

 

Не дивлячись на ціну, будьте впевнені в якості всіх виробів в магазині KidsTime, оскільки всі набори на виписку з виготовлені з матеріалів безпечних для здоров'я дитини.

 

Вже відома приблизна дата пологів і ви не знаєте, на зупинити свій вибір?

 

З усіх наявних пропозицій в Україні найголовнішими критеріями є ваш смак і функціональність необхідна саме вам!

Важливою особливістю при виборі набору на виписку з пологового будинку восени як не дивно буде саме непередбачуваність погоди Україні))

 

З чого ж складається комплект на виписку з пологового будинку?

 

Комплект на виписку з роддому в класичному демісезонному виконанні включає в себе конвертик та костюмчик, на більш холодну осінь щє радимо купити утеплений комбінезончик з махрової або велюрової тканини. Шапочка теж може згодитисьдо при похолоданні.

 

Які ж тканини застосовують відшиваючи товари на виписку з роддома для новонароджених?

 

Дитячі вироби пошиті виключно з високоякісних антиалергенних полотен, таких як:

- інтерлок (100% бавовна);

- Вельсофт (махра);

- джинсові матеріали;

- велюр;

- в'язане полотно;

 

Тканини легких осінніх варіантів найчастіше прикрашає шикарне мереживо. У такому вбранні малюк виглядає дуже святково. Часто для прикраси використовують атлас який робить одяг на виписку неймовірно привабливими!. На пізню осінь звичайно з мереживами, рюшами та іншими файними прикрасами вибір не дуже великий, про те купити гарний набір для виписки цілком можливо))

 

Найпростіший нобор на виписку для новонародженого можна купити недорого і залишитися дуже задоволеними. Елементарний плед розміром 90х90 см. І гарнюній наряд зовні схожий буде відмінною покупкою для урочистого виходу в світ для немовляти! В асортименті магазину КідсТайм

Комментарии
Отзывов еще никто не оставлял
Товары, упомянутые в статье
В наличии
Предзаказ
арт. КП КРС9
Весна-Осень
2445 грн.
В наличии
Предзаказ
арт. КП ЛБ76
Сезон: весна-осень-зима
от 1755 грн.
Предзаказ
Предзаказ успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Добавить в корзину
Перейти в корзину
Обратный звонок
Запрос успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Заказ в один клик