ru
ua
Каталог

Набори для хрещення дитини

 Наборы для крещения здесь 

 

 Одежда для крещения здесь 

 

 Крыжмы для крещения здесь 

 

Для обряду хрестин необхідно придбати Крижми і хрестинний наряд або спеціальний комплект для хрещення немовлят з Крижмою і хрестильним костюмом.
Магазин КідсТайм пропонує великий асортимент одягу для хрещення і готових хрестильних комплектів. Набор на хрестини для дівчинки в Україні зазвичай складається з плаття для дівчинки на хрестини і хрестильної пелюшки також може комплектуватися шапочкою і мішечком для волосся.
Хрестильний рушник на холодну пору року найчастіше використовується з махри чи вельсофта, а хрестильний одяг з м'якого велюрчіка. Набір для хрещення хлопчика в Україні теж складається з Крижми і хрестильної сорочки або костюмчика для хрещення хлопчика з прикрасою з найкрасивіших мережив і вишивками у вигляді хрестика або янголят. Також можна купити універсальний комплект для хрещення немовлят в Україні який однаково підходить дівчинці і хлопчику в красивих квітах типу айвори або сніжно білий. У такому вбранні ваше янголятко буде виглядати чудово і завдяки натуральним тканинам з яких виконані всі хрестильні приналежності відчувати себе комфортно.

Для того щоб цей день назавжди закарбується в душі і запам'ятався всім друзям і родичам найкраще купити хрестильні комплекти складаються які кількох предметів. Це зручно практично і допоможе зберегти пам'ятний день на все життя.

Хрестильний одяг  в повсякденному житті в за звичай не використовується не переться а за старою традицією, що передається з покоління в покоління як сімейна реліквія. Це модний, практичний і дуже святковий одяг для хрещення немовлят дуже хорошої якості виготовлений ​​з натурального бавовняного полотна і прикрашений всілякими мереживами символічною вишивкою та іншими декоративними елементами.
Наш інтернет магазин КідсТайм пропонує набори для хрещення дитини в Україні за доступною ціною.
Представлений великий вибір як не дорогих хрестильних наборів так і ексклюзивних варіантів для малюків від народження і до рочки.
До вашої уваги представлені вже повністю укомплектовані ексклюзивні набори для хрещення для хлопчиків і дівчаток і великий вибір одягу для хрещення і Крижм з яких ви можете самостійно або за допомогою наших консультантів зібрати на свій розсуд набори для хрещення.
  Хрестини дитини запам'ятовуються як щось незвичайне і буде здорово якщо ваш малюк одягнений в незвичайну красивий і яскравий одяг для хрещення. У цій метушні не потрібно забувати про духовну частину обряду хрестин.
Хрещеним батькам потрібно розуміти що, після занурення в купіль малюк стає ангельски чистим і їх завдання берегти і підтримувати цю чистоту. Купити хрестильні набори для хлопчиків та дівчаток.
Красивий обряд і почуття приналежності до чогось прекрасного і таємного все це звичайно ж стає частиною хрестин.
Хрещення немовлят це одне з найбільш значущих подій в житті кожної людини. Для обряду не має вікових обмежень проте раніше дитину належало хрестити в перші дні після народження. Тепер за наявною православної традиції намагаються організувати хрестини на 7-ій або 40-ий день після народження дитини. Вважається що в цей день маленька людина отримує свій другий духовний день народження і ангела-охоронця, який захищає від усіх неприємностей і бід. Набір для хрещення купують зазвичай хресні батьки. Хрещення це не тільки радісне і світле свято, але і дуже хвилюючий день і краще заздалегідь підготувати все необхідне. Особливу увагу слід звернути на хрестильні набори київ для дитини, а саме на якість і матеріали з яких вони виготовлені.

Комментарии
Отзывов еще никто не оставлял
Товары, упомянутые в статье
В наличии
Предзаказ
арт. КР Э5
Размер 74
2375 грн.
В наличии
Предзаказ
арт. КР П2
Размер 68-74
525 грн.
В наличии
Белый и Айвори
Предзаказ
арт. КР М5
Размер 74
1345 грн.
В наличии
Предзаказ
арт. КР П1
Размер 68-74
525 грн.
В наличии
Предзаказ
арт. КК МА
Размер 68-74
525 грн.
Предзаказ
Предзаказ успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Добавить в корзину
Перейти в корзину
Обратный звонок
Запрос успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Заказ в один клик