ru
ua
Каталог

Конверти на виписку з роддому

 

 

Кожна людина, яка забирла новонародженого з пологового будинку, прекрасно знає, що жодна подібна процедура не обшйдеться сьогодні без спеціального набору. Він всім відомий під назвою дитячий конверт. Його в наш час можна придбати в будь-якому дитячому магазині. 
Дитину зручно укладають в такий компактний конвертик, перев'язують красивою стрічкою і урочисто вручають щасливому татові. Конверт на виписку з роддому сьогодні справжньою дилемою для майбутніх матусь. Багато жінок в очікуванні чада схильні до сентиментальності, і в останній триместр вагітності стикаються з великою кількістю приємних клопотів, які пов'язані з покупками для майбутньої дитини. У каталозі інтернет-магазину можна придбати дитячі конверти на всі випадки життя і всі пори року. Вартість таких товарів невеликий і цілком доступною. 
Тонкощі вибору конверта на виписку. 
Багато молодих батьків зараз вважають, що набагато важче за все вибрати конверти на виписку. Але асортимент інтернет магазину KidsTime настільки великим, що купити конверт може для багатьох стати проблемою. 
Чим відрізняються зимовий і літній конверт для новонародженого
Основна відмінність, яке сьогодні цікавить усіх молодих батьків це те, як правильно вибрати конверт відповідно до пори року. Головне, зрозуміло, це наповнювач, але і тут все залежить від фірми-виробника. 
Зимові конверти утеплюються овчиною (натуральної або штучної), також можуть утеплювати холофайбером, синтепоном і т.п. Вони можуть бути оброблені красивою вишивкою, хутром і застібатися, як правило, на змійку або ж можуть зав'язуватися на красивий бант. 
Літні конверти дуже тонкими і ніжними. Причому сьогодні в магазині можна побачити конверти, як з підкладкою, так і без неї, призначені для дуже спекотної погоди. Зрозуміло, такі моделі зовсім не тримають форму, і виглядають, як пелюшка. Але велика кількість батьків бажають отримати на виписці акуратний згорток, і багато виробників стали доповнювати дитячі конверти літнього типу кокосовими матрациками або багатьма іншими вставками під спинку малюка. 
Для створення окремо взятої моделі підбирався висококваліфікований персонал, який професійно підходить до пошиття кожного набору. Справжні професійні дизайнери, технологи, швачки і закрійники вирішують разом питання фасону і відповідного крою. 
Якість товару понад усе! 
Всі представлені конверти для дітей відповідають фізіологічним особливостям новонароджених, а також всім вимогам безпеки і надійності. Тканини, які використовуються для пошиття, відносяться до гіпоалергенним, що в свою чергу сприяє адекватному розвитку дитини з перших днів його життя. Весь наявний товар проходить суворий контроль багатьма експертами і має спеціальні сертифікати якості. Моделі відрізняються своїм унікальним зовнішнім виглядом і все без винятку вельми сучасними. Дизайни найкращим чином підходять для дівчаток і хлопчиків, декоровані різними принтами або красивим мереживом. 
Звичайно ж як тільки дізнаєшся про те, що ти скоро станеш мамою, мимоволі перед очима пробігає день виписки. Відразу стільки питань в голові. Який це буде день? Яка погода? Чи багато буде гостей або тільки удвох з чоловіком? І, звичайно ж, пакуночок щастя який він? 
Вже ближче до пологів починаєш замислюватися про функціональність і дизайні, про його необхідність як такому. Але ж правда-чи потрібен він? Віддати гроші на один раз? 
Ми, як мами, так само задавалися цим питанням. Хотілося чогось багатофункціонального, щоб не на один день. Та й зробити малюка чарівним на виписці і на фото, на все життя адже память.В результаті ми вирішили виробляти дві моделі конвертів, які б підбудовувалися саме під Вашого малюка, а саме: конверта ковдри і конверта кокона. 
Ми максимально прагнемо до того, щоб конверт на виписку для немовлят був максимально ергономічний, стильний і подобався не тільки батькам, а й самому малюкові. Адже виписка з роддома це одне з найперших святкових подій в житті дитини та її батьків. 
Конверт на виписку, конверти для новонароджених, ковдри на виписку і конверти кокони допоможуть зробити виписку яскравою, теплою і наповнену любов'ю! 
В магазині КідсТайм представлені конверти на виписку різних форм і варіацій. Моделі розроблені таким чином, що дозволяють максимально використовувати конверти надалі (як ковдрочку, як плед, килимок для ігор, конверт в санки та інше). У вас буде можливість вибору конверта як на овчині, махрі так і на бавовні. 
Купити конверти для новонародженого це не просто купити конверт на виписку з роддому, це ще й придбати море яскравих емоцій і незабутніх вражень. Повірте, ваша виписка з пологового будинку буде незабутньою!

Комментарии
Отзывов еще никто не оставлял
Товары, упомянутые в статье
Нет в наличии
Предзаказ
арт. КВ КС2
Этот конверт можно использовать как одеялко
959 грн.
Нет в наличии
Предзаказ
арт. КВ С2
Размер: 90х90 см
681 грн.
Нет в наличии
Предзаказ
арт. КВ ЛБ15
Размер: 90х90
0 грн.
Предзаказ
Предзаказ успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Добавить в корзину
Перейти в корзину
Обратный звонок
Запрос успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Заказ в один клик