ru
ua
Каталог

Демісезонні комбінезони для немовлят

Посмотреть все комбинезончики можно здесь!

Демісезонні комбінезони для немовлят осінь весна розраховані на температуру до +5 і більш теплі зимові нижче +5 градусів.
Весняні комбінезони для немовлят більш за звичай беруть на тонкому синтепоні з розрахунку поки не стане в ньому холодно. З зимовими комбінезонами трохи складніше, тому що не зрозуміло на скільки теплий краще вибрати.
Комбінезони зимові для немовлят в ідеалі на пуху, тоді вони легкі, тоненькі і дуже теплі, але дорогі. Для янголяток, хто вже буде ходити взимку (бо взимку ходити складніше) можна вибрати термокомбінезон легкий, тонкий (який не обмежує рух), тримає тепло та не випускає його на зовні, коштом мембрани. Але тут важливий саме рух дитини, щоб тіло нагрівалася. Лежати або сидіти в ньому прохолодно.
Чудова альтернатива пуховому наповнювачу це синтепон. Знаючи думку мам про те, що багато імпортних виробів, розраховані на європейську зиму, для наших зим холодні. І потрібно купити дитячий комбінезон на овчині або на дуже товстенькому синтепончику.
Давайте їх порівняємо: комбінезон на середньо товстому синтепоні дозволяє регулювати утеплення малюка в залежності від температури на вулиці. Що саме ми маємо на увазі?
Зима не завжди -25, частіше буває від -10 до +5. Якщо на вулиці плюс, то Ви просто одягаєте бодік чоловічок і комбез, якщо стало прохолодніше утеплюємося флісовим чоловічком або кофтинкою з колготками, якщо ще прохолодніше, то просто вкриваєте дитини додатково одеялком і чохлом.
Дитячий зимовий комбінезон на овчині не дає Вам можливості на стільки адекватно регулювати рівень зігрівання малюка, він дуже теплий спочатку і дитина в ньому буде потіти, якщо на вулиці тепліше ніж -5.
Також слід пам'ятати, що в колясці температура тепліше на пару градусів, ніж поза нею. До того ж чим нижче температура на вулиці, тим менше Ви самі зможете витримати на прогулянці (мами теж люди) і часто взимку дитину просто ставлять на балкон, а там природно тепліше. З дітьми не рекомендується гуляти, якщо температура на вулиці опускається нижче мінус 10-15 градусів. Комбез з овчини або з товстенним шаром синтепону і з щільної верхньої тканини важкий і твердий для маленької дитини.
М'яка плюшева тканина або плащевочка краще. Невдоволення мам плюшем чи хутром, що нібито вони промокають, не зовсім обґрунтовано. Сніг витримують відмінно, а під дощ, не сховавши дитини в колясці, Ви навряд чи підете.
Ціна.
Зазвичай комбінезони на овчині дорожче.
Вирішувати і робити свій вибір звичайно ж Вам, дорогі матусі. Питання тепла для українських мам стоїть практично в один ряд по важливості з красою одягу. Якщо говорити про англійських матусь, то таке враження, ніби вони просто забувають до одягати свої пупсеняток. Наприклад, побачити англійців на вулиці в куртці і сандалях це звичайна справа. Шапки там практично не носять і т.п. Загалом, якось вони спокійніше в цьому відношенні. Але може і нам варто переживати менше? І пам'ятати, що одягати дитину потрібно всього на 1 шар одягу більше ніж себе і цей шар не повинен бути 10-ти сантиметрової товщини;)
Рукавички, зазвичай носять декоративний ефект, їх наявність необов'язкова. Одягти їх на маленьку долоньку важко, а злітають вони в одну мить. Але, як правило, долонька не визирає з рукава (вони спеціально роблять їх трохи довше), до того ж вкриваючи крихітку, Ви вкриє його долоньки. Дуже практичний варіант, коли рукав загортається як антіцарапка або рукавичка дуже щільно пришита до рукава (як би його продовження).
Відносно вибору розміру, то можно купити осінні комбінезони для немовлят з запасом і вдягти його ще й навесні, адже весняні комбінезони для немовлят деякі виробники шиють з розрахунком но рост до 80 сантиметрів з можливістю трансформуватися у конверт.
Натуральність у виробництві осінніх комбінезонів для немовлят має значення тільки для внутрішніх матеріалів.

Демісезонний одяг.
Купити дитячі демісезонні комбінезони це дуже важливе і часом непросте завдання. Батьки намагаються знайти для свого малюка такий одяг, який буде поєднувати в собі всі можливі позитивні якості тепло, комфорт, якість матеріалів, гарний зовнішній вигляд.. Придбати будь-який одяг для вашої крихти ви завжди можете в інтернет-магазині KidsTime.
Критерії вибору якісного одягу.
Утеплені велюрові комбінезони для немовлят повинні бути гіпоалергенним і надійно захищати від холоду та вітру. Для весняно-осіннього періоду можно придбати демісезонні моделі, які забезпечені теплою підкладкою що знімається, щоб можна було використовувати виріб і в теплу пору, і з настанням холодів.
Демісезонний комбінезон повинен бути пошитий з безпечних матеріалів.
Головні деталі, на які потрібно звернути увагу при виборі верхнього одягу для дитини:
Якість зовнішнього шару одягу в ідеалі це водовідштовхувальна тканина з проклеєними швами. У виготовленні сучасних дитячих комбінезонів використовують найчастіше поліамід, нейлон, поліестер.
Одяг повинен бути вільним, не утрудняти рухів малюка, бути однаково зручною для сидіння, ходьби, ігор. Яка модель краще? Велюровий комбінезон потрібно вибрати не тільки з урахуванням якісних характеристик, вартості, але також з точки зору практичності. В даному випадку береться до уваги вік малюка:
для новонароджених підійде весняний комбінезон-конверт чи комбінезончик невеличкого розміру;
для дітей до року можна купити демісезонний комбінезон-трансформер, який виглядає як мішок з рукавами. Це затишний і теплий одяг, який з часом можна перетворити в комбінезон з ніжками;
поки дитині не виповниться 1 рік, бажано мати одяг на блискавках з двох сторін так процес одягання не буде завдавати
незручності дитині і займе менше часу;
Верхній одяг для малюків повинний мити капюшон з регулюючими стяжками, рукавицями, пінетки на кнопках;
важлива деталь захисні гумки на штанцях, рукавичках;
виріб краще вибирати не на виріст, а відповідно до цього віку малюка. Яскраві ідеї для хлопчиків і дівчаток
Дитинство має бути багате фарбами, враженнями, тому верхній одяг для хлопчика, для дівчинки повинен бути не тільки функціональним, приємним на дотик, але і радувати погляд. Погодьтеся, малюк, одягнений в барвисте вбрання, привертає увагу будь-якого перехожого і мимоволі викликає посмішку. Для дівчинки, наприклад, можна купити велюровий комбінезон з вушками як у ведмедика.
Інтернет-магазині дитячих товарів КідсТайм Київ можна недорого купити брендові моделі речей, демісезонні комбінезони-трансформери для дівчаток і хлопчиків до року. Ми реалізуємо високоякісну продукцію за найнижчою ціною, робимо розпродаж сезонних товарів, виконуємо доставку в різні міста України, в тому числі в Львів, Дніпро, Київ, Харків, Запоріжжя, Одесу, Чернігів, Чернівці, Херсон, Хмельницький, Полтава, Волинь та інші.

Комментарии
Отзывов еще никто не оставлял
Товары, упомянутые в статье
В наличии
Размер 56
Предзаказ
арт. КБ Л49
Размер: 0-3 мес.
616 грн.
В наличии
Размер 56
Предзаказ
арт. КБ ЦВ2
Размер: 0-3 мес.
755 грн.
В наличии
Размер 56
Предзаказ
арт. КБ ПР
Размер: 0-3 мес.
755 грн.
Нет в наличии
Размер 56
Предзаказ
арт. КБ ЛП4
Размер: 0-3 мес.
755 грн.
В наличии
Размер 56
Предзаказ
арт. КБ К7
Размер: 0-3 мес.
788 грн.
Нет в наличии
Размер 56
Предзаказ
арт. КБ ЛП2
Размер: 0-3 мес.
636 грн.
В наличии
Размер 56
Предзаказ
арт. КБ ЛТ2
Размер: 0-3 мес.
755 грн.
Предзаказ
Предзаказ успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Добавить в корзину
Перейти в корзину
Обратный звонок
Запрос успешно отправлен!
Имя *
Телефон *
Заказ в один клик